Döşemealtı’nda Doğa Yürüyüşü ve Patika Koşusu

Skyrunning Spor Kulübü Derneği Başkanı Mürşidin Demircan, Dernek Sekreteri Fuat Üret ve İletişim Danışmanı Özlem Korkutelmalıoğlu, Döşemealtı Belediyesine yaptıkları ziyarette Başkan Yardımcısı Mehmet Duman ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Küçüktekin‘le ilçenin tabiat varlıkları, tarihi, kültürel, arkeolojik zenginlikleri ve sportif faaliyetleri ile SkyrunningTr®‘nin faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Gerçekleşen ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Duman şunları söyledi; “Skyrunning Spor Kulübünün değerli başkanı, dernek sekreteri ve iletişim danışmanının bugün belediyemize yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Spor yapmak isteyenleri bünyesine katarak lisanslı sporculara hiking, trekking, patika-dağ koşuları gibi sportif faaliyetler düzenleyen, skyrunning spor disiplinini Türkiye’de tanıtma ve sporcu yetiştirmeyi amaçlayan SkyrunningTr® ’nin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Belediye olarak hemşerilerimizin açık alan sporlarını sevmeleri, yönelmeleri, atletizm ve dağcılık eğitimleri almaları yönünde SkyrunningTr® ile sinerji yaratacağımıza inanıyorum.”

SkyrunningTr® Başkanı Demircan ise; “Döşemealtı zengin tabiata sahip bir coğrafyada yer almakta. Kulübümüz de ilçenin kırsalında parkur çalışmaları yapmakta, hiking ve patika koşusu gibi çeşitli sportif faaliyetler düzenlemektedir. Faaliyetlerimizi tanıtmak ve bilgilendirmek için sayın Duman ile yaptığımız istişarede, sportif amaçlı turizmin gelişmesi için birlikte çaba göstermeyi, hemşerilerimizin atletizm ve kırsalda yapılan sporlara yönelmeleri, özellikle dağcılık eğitimleri almaları için Döşemealtı Belediyesi ile ortak çalışmalar yapmayı hedefledik. Görüşmemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Fotoğraf: Başkan Yardımcısı Mehmet Duman ve SkyrunningTr® Başkanı Mürşidin Demircan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir