“HobiFest 2023” etkinliği Antalyalılar ile buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hobi meraklılarını bir araya getirdiği “HobiFest 2023” etkinliği Antalyalılar ile buluşuyor.

HobiFest 2023” hobi festivali 16-17 Eylül tarihlerinde Cam Piramit Kongre Merkezi alanında düzenlenecek. Yüzden fazla sivil toplum kuruluşunun katılacağı “HobiFest 2023” te klasik araçlar, motosikletler, off-road araçları, doğa ve macera spor kulüpleri, bisiklet dernekleri, klasik otomobil kulüpleri, enduro motosiklet kulüpleri, drone kulüpleri, fotoğraf kulüpleri, kamp ve karavan kulüpleri, satranç kulüpleri, model iş makinaları topluluğu, zeka oyunları gibi kulüpler, dernekler ve diğer sivil toplum kuruluşları çeşitli renkli görüntülerle standlarda yerlerini alacak.

Skyrunning Spor Kulübü™ tarafından yapılan açıklamada, “Daha önceki yıllarda bu etkinliğe üç kez katıldık. Artık bizim için gelenekselleşen bir etkinlik oldu. Ekibimiz ve taraftarlarımız burada farklı bir atmosferde buluşma şansını yakalıyor. İnsanları kaynaştıran bu güzel etkinliğe bu yıl da katılmanın heyecanını yaşıyoruz. Cam Piramit içinde yer alan 13 numaralı standımıza taraftarlarımızı ve Antalya’lı hemşerilerimizi ziyarete bekliyoruz” dendi.