Antalya 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu hazırlıkları devam ediyor

28 Temmuz Cuma günü yapılan Skyrunning Spor Kulübü haftalık olağan toplantısına Türkiye Atletizm Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Fatih Rüştü Besi de davet edildi. Toplantıda, 29 Ekim 2023 Pazar günü Sarısu mevkiindeki Tünektepe çevresinde yarışması yapılacak olan Antalya 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu dağ koşusu ile ilgili gelişmeler teknik yönüyle değerlendirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasındaki Sosyal Tesiste gerçekleşen toplantıya; Skyrunning Spor Kulübü® Başkanı Mürşidin Demircan, Başkan Yardımcısı Fuat Üret, Sekreter Zeynep Doğan, Sağlık Kurulu Üyesi Dr. Ömer Şinasi Üstün, Denetim Kurulu Üyesi Özlem Korkutelmalıoğlu ve Atletizm Antalya İl Temsilcisi Fatih Rüştü Besi katıldı. Besi, 29 Ekim 2023 – Pazar günü yapılacak olan Antalya 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu dağ koşusu yarışmasına Türkiye Atletizm Federasyonu hakemlerinden olup Antalya’da kayıtlı Atletizm Hakemlerinin görev almasının önemini Yönetim Kuruluna aktardı ve yarışma etapları teknik detayları ile görüşüldü.

Yarışmanın 29 Ekim Koşusu 21 K, Cumhuriyet Koşusu 14 K ve SkyrunnerTur® 4 K olmak üzere şimdilik üç etaptan oluşmasına, etap görselleri ve güzergâhın kamuoyu ile paylaşılması konusunda fikir birliğine varıldı.