Antalya Ultra ve “®” işareti

İngilizcedeki “Registered trademark symbol” kelimelerinin ilk kelimesinin baş harfinden gelen ® işareti tescillenmiş veya kayıtlanmış marka anlamına gelir. Türkiye’de ® sembolünü kullanmak için markanın kayıtlarının yapılmış olması gerekir.

Antalya Ultra® Türkiye’de 11/04/2021 tarihli ve 2021/058419 sayılı 41 inci sınıfta, Skyrunning Spor Kulübü Derneği adına aşağıdaki şekil ve kelime ile tescil edilmiştir.

41 inci sınıf ‘eğitim ve öğretim hizmetleri, sempozyum, konferans, kongre ve seminer düzenleme, idare hizmetleri, spor, kültür ve eğlence hizmetleri (sinema, spor karşılaşmaları, tiyatro, müze, konser gibi kültür ve eğlence etkinlikleri için bilet sağlama hizmetleri dâhil, dergi, kitap, gazete vb. yayınların basıma hazır hale getirilmesi, okuyucuya ulaştırılmasına ilişkin hizmetler (global iletişim ağları vasıtasıyla anılan hizmetlerin sağlanması da dâhil), film, televizyon ve radyo programları yapım hizmetleri, haber muhabirliği hizmetleri, foto-muhabirliği hizmetleri, fotoğrafçılık hizmetleri, tercüme hizmetleri’ faaliyetlerinden oluşmaktadır.

Skyrunning Spor Kulübü Derneği herhangi bir kurum, kuruluş, özel gerçek kişi veya tüzel kişiye Antalya Ultra® markanın kullanma hakkını vermemiştir. Son zamanda bazı kurum ve kişilerin markamızı kullandıkları gözlenmektedir. Konunun hassasiyeti nedeniyle tespitlerimiz ilgili kurum, kuruluş ve kişilere iyi niyetli bildirimler olarak aktarılmaktadır.

Markamızı şekil ve/veya kelime olarak yayınlayan yayın kuruluşları, yayınlarında markamızın sağına gelecek şekilde tescil edilmiştir (®) işaretini de eklemeleri gerekir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

Mürşidin Demircan

Skyrunning Spor Kulübü Derneği Başkanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir